Even voorstellen....

Wij zijn Julia, Roos en Susan, het bestuur van Stichting Voedwijs.

Julia (voorzitter) is sinds 2011 actief als voedingsdeskundige en geeft voedingseducatie aan kinderen onder de naam Soepa. Daarnaast is zij ook moeder van 3 zonen.

Roos (penningsmeester) is  moeder van twee kinderen en in het bezit van een goed smaakzintuig. Daarnaast heeft zij een rugzak vol met tips en trucs om lekker te koken! Al een paar jaar kookt Roos elke week met kinderen van 2-16 jaar in workshops, evenementen en lessen in de klas. Daarnaast kweekt Roos haar groene vingers in haar twee moestuintjes!

Susan (secretaris) is moeder van twee kinderen en geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Als secretaris richt zij zich op de communicatie van Stichting Voedwijs. Bewust aandacht geven aan wat je eet vindt Susan belangrijk. Susan werkt als Senior Communicatieadviseur bij Gemeente Alphen aan den Rijn.